Mini Front Page Pro images not showing

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
Hi Berny can you tell me what joomla and minirfrntpage pro version you use?
9 months 1 week ago #7 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Hello, I am using Joomla 4.1.5 and the latest version of MFP, i.e. 2.2.2

Best regards,

Berny :)
 
9 months 1 week ago #8 by Berny

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
Hi Bernie, Is it possible for you to provide me a temporary administrator access to your website so I can check it? If you can, please send the access via email to support - at - templateplazza.com
9 months 1 week ago - 9 months 1 week ago #9 by TemplatePlazza
Last edit: 9 months 1 week ago by TemplatePlazza.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

I just wanted to throw in that I don't see any thumbnails (none at all) either.
But it's not the pro version for me, I use Joomla! 4.3.1
Otherwise a good module, if it works I would probably buy the Pro version..

Greetings, Markus!
9 months 1 week ago #10 by Markus Saure
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Hello, I've just sent you the login information. Many thanks in advance for your help!

Best regards,

Berny

 
9 months 1 week ago #11 by Berny

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
Hi Berny, The thumbnail is not generated because you placed the image in the article body, not in the introtext. I have added support tor fulltext scanning and updated the module to 2.3.0. But some of your articles, indeed doesn't have any image, not in intro image, full image or image in the body of article. Image you have in the article seems displayed by a plugin. Please see the img attachment
9 months 1 week ago #12 by TemplatePlazza
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum