No thumbnails in MiniFrontpage

The problem with the Random Image was a lazy load feature though, turning this off has not fixed the module images.
3 days 19 hours ago #7 by Bob White

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (4764) Offline

Bob White wrote:
I have installed the Random Image module and that is also not working, so it would appear to be a server problem and not the module. Have asked the server support to check as we have some extensions disabled for security disable_functions = show_source, system, shell_exec, passthru, exec, phpinfo, popen, proc_open
I see. But none of those disabled functions are needed for Joomla neither Minifrontpage I think
3 days 17 hours ago #8 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Thanks for all your help. The text slider looks good, but would be a lot better for us with the related intro thumbnail image.
3 days 17 hours ago #9 by Bob White

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (4764) Offline
You can try Minifrontpage Pro and then email me temporary access to your administrator page so I can check it directly from your website.
3 days 10 hours ago #10 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Thank you,
Will purchase Pro and get back to you with admin access.
3 days 1 hour ago #11 by Bob White

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (4764) Offline
Hi Bob. Ok, Glad the problem finally solved with the pro version 
2 days 23 hours ago #12 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum