XTypo and Joomla 4

Done. I can see it in frontend.
4 months 4 days ago #37 by theant

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
Ah, how did you do that? I think I should include it in the documentation file.
4 months 4 days ago #38 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

In Admin Tools control panel, in .htaccess Maker under Exceptions from Server Protection I added plugins/editors-xtd/xtypo/name.html and saved
Anyway, in backend clicking XTypo button I get " This box should have red background and yellow text"
4 months 4 days ago #39 by theant

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline

Anyway, in backend clicking XTypo button I get " This box should have red background and yellow text"

Yes, it was one of my test attempts while debugging the issue. Anyway, I will make some code improvements based on what I found while trying to find a solution to your problem. After that, I will republish Xtypo. I will let you know when everything is ready; it won't take long. 
4 months 4 days ago #40 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
Hi theant, I have uploaded the fixed version of Xtypo to your website. Can you please have a look and test it?
4 months 2 days ago #41 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
@theant Don't forget to clear your browser caches first and hard refresh your browser
4 months 2 days ago #42 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum