XTypo and Joomla 4

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline

I'ts not a showstoper as of yet;
there's a workaround using articles, categories and the J! newsflash module,
but the structure will be more clean (and easier to navigate through) if inserting XType directly onto Custom modules is an option.

The update is now available for download. Please download it again and let me know if it's working or not
3 months 3 weeks ago #49 by TemplatePlazza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

It does indeed work :)
Again: Superfast - amazing.
Thank you!
3 months 3 weeks ago #50 by Jensen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

So, I bought the PRO version - and tested a bit (didn't test SoMe insertion (but youtube works);

Using J!4.4
Template: Helix Ultimate


Accordian:
Is being inserted, but is inactice
(cannot open/close elements)

Sticky Bar:
Cannot close it
(both of them static/sticky)

Insert Code:
"Copy Code" is not being copied
"Copy Code" is hiding the last part of the code

Custom CSS Code:
Nothing happens when clicking the button

 - I'm still pretty happy with it though; it does what I need for now.
3 months 3 weeks ago #51 by Jensen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
Hi Jensen,Thank you for your purchase.I have attempted to replicate the issue you have with the Helix Ultimate, but no luck. Please take a look at the video. Could you provide me with the steps to reproduce the problem?
www.dropbox.com/scl/fi/4s7aoi910vzqz3dsp...m322tmc9hphum7&raw=1

 - I'm still pretty happy with it though; it does what I need for now.

Really glad to hear that you find it useful
3 months 3 weeks ago - 3 months 3 weeks ago #52 by TemplatePlazza
Last edit: 3 months 3 weeks ago by TemplatePlazza.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

OK, so I've tested a bit;
It seems that the above mentioned are true only when used in custom module.
They all work in article, except for

Custom CSS Code:
Nothing happens when clicking the button


which still does not react when I click the button (the popup in your extension)...
Please note, this is only the "CSS Code" - the normal "Insert code" works fine (in article)
I've tested in both FF and Edge - same/same... Joomla! 4.4.0
Do let me know if you need server specs or info on installed extensions.
3 months 3 weeks ago #53 by Jensen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (5177) Offline
The custom css code has been fixed in 1.0.2. Please redownload and reinstall it.
And also please clear your browser caches after you have installed the update
3 months 3 weeks ago - 3 months 3 weeks ago #54 by TemplatePlazza
Last edit: 3 months 3 weeks ago by TemplatePlazza.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum